0,00 0
Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

0,00 0
Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Lupine Smoothie

Het is vandaag wereldpeulvruchtendag en we weten allemaal hoe gezond ze zijn. Maar vandaag wil ik de witte lupine even extra in het zonnetje zetten. Een half jaar geleden deed ik dat ook door het schrijven van deze blog over de gezonde, Nederlands geteelde peulvrucht in samenwerking met Rabo Food Forward en maakte er een heerlijke falafel mee. Nu heb ik een smoothie gemaakt met deze Nederlandse, duurzame lupine boon.

2 jaar geleden werd ik partner van het Rabobank programma ‘Food Forward‘. Een initiatief waarmee we ons inzetten om de komende jaren duurzamere voedseloplossingen met minder ecologische impact te versnellen. Rabobank heeft de ambitie en middelen om samen met de producent en consument te kijken naar voedseluitdagingen en zo de verduurzaming van ons voedselsysteem versnellen. En daar werk ik graag aan mee!

Deze smoothie helpt hierbij en geeft een lekkere boost om de dag mee te beginnen! Iets wat ik tegenwoordig wel extra kan gebruiken 😊

Copyright Teun Föhn | Realisatie: Internet360.nl